NÉHÁNY SZÓ

Rólunk

ING Service a Közösségért Egyesület

ING Service Kft.

2020-ban hoztuk létre az ING Service a Közösségért Egyesületet annak érdekében, hogy pályázati lehetőséget biztosítsunk a romániai magyar nyelvterületen élő nonprofit szervezeteknek és a hátrányos helyzetűek élhetési lehetőségeit támogassuk. 2023 nyarán elindítottuk ösztöndíjprogramunkat építőmérnöki egyetemi hallgatók számára. Célunk azon projektek és események finanszírozása, amelyek az erdélyi kultúra széles palettáját reprezentálják és társadalomformáló erővel bírnak.

Az ING Service Kft. történelme a 2000-es évek elejére nyúlik vissza, hosszú utat járva be az első kotrógép megvásárlásától a mai infrastruktúra kialakításáig. Minőségszemléletű hozzáállásunknak köszönhetőleg rövid idő alatt elnyertük a megrendelőink bizalmát. Csíkszeredából indulva, sikeres expanziót követve váltunk Székelyföld egyik meghatározó építőjévé. Nagy hangsúlyt fektetünk az újításokra, modern tehnológiák meghonosítására a cégben, tudva azt, hogy ez a záloga úgy a hatékonyság növelésének, mint a minőségi munkának. Megrendelőink igényeinek a kielégítésében hatalmas szerepe van a céget alkotó lelkes csapatnak, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a működésünk. Sokan évek, évtizedek óta öregbítik cégünk hírnevét a legjobb tudásuk szerint. Méltán valljuk, hogy a mai világban a legfontosabb erőforrás a humán erőforrás.

ING Service a közösségért

Egyesületünk története

2020-ban létrehoztuk az ING Service a Közösségért Egyesületet, majd meghirdettük az első pályázatunkat, amelyre a kultúra és sport képviselői mellett a hátrányos helyzetű emberek is pályázhattak. 2020-ban már kilenc sikeres projektet tudtunk támogatni. 2021-ben a finanszírozási keret kiszélesedett, így már 12 sikeres pályázatot tudtunk elkönyvelni. Sokrétű társadalomformáló erővel bíró egyesületeket szólítottunk meg 2022-ben, így már 17 projektet támogattunk mindhárom pályázati kategóriában (kultúra, szociális és sport). Elindítottuk az első építőmérnöki ösztöndíjprogramunkat 2023 tavaszán. Harmadéves építőmérnöki egyetemi hallgatókat szólítottunk meg pályázatunkkal, havi 1500 lejes ösztöndíjat és szakmai gyakorlati lehetőséget kínálva nekik. Idén már a második ösztöndjprogramunkat indítjuk útnak.

Értékeink & Céljaink

ÉPíTŐMÉRNÖKI ÖSZTÖNDíJPROGRAM

Ösztöndíjjal és szakmai gyakorlati lehetőséggel támogatjuk a III. éves építőmérnöki szakos hallgatókat.

őket már támogattuk
pályázatok

Társadalmi és Kulturális Sokszínűség
Együttérzés, Segítségnyújtás
Mozgás és Sport
Ösztöndíj

Olyan művészeti és kulturális eseményeket támogatunk, amelyek felpezsdítik az erdélyi társadalom életét, kimozdítják őket a hétköznapokból és a közösségek, csoportok közötti párbeszéd fenntartásához is hozzásegítenek. Súlyos egészségügyi gondokkal küzdő gyerekek, felnőttek kezelését és fogyatékossággal élő fiatalok és felnőttek tanulását, készségfejlesztését is finanszírozzuk. Sporttámogatásaink révén fejleszthetjük a közösséget és előmozdíthatjuk a mozgás egészségmegőrző hatását. Ösztöndíjprogramunkkal a III. éves építőmérnöki szakos egyetemi hallgatók szakmai fejlődését támogatjuk.

Scroll to Top